fredag den 6. januar 2012

Farvel juleræs og nytårs hastværk

Julegave til mindstemanden fra forældrene. Fin lastbil fra Green Toys som producerer miljøvenligt legetøj af genbrugsplast fra Californiske mælkeflasker. De skulle eftersigende være fuldstændig fri for phtalater, BPA eller PVC. Det er meget godt tænkt, plastikflaskerne bliver reproduceret til ny ren plastik. Plastik materialet, der bliver brugt til legetøjet, kaldes high-density polyethylene (eller HDPE). Dette materiale bliver betragtet som det reneste og mest sikre plastik. Kæresten og jeg har altså kastet vores kærlighed på de californiske legesager, for med en lille aktiv dreng i huset som ææælsker store biler er det her et must have.
Og de kan blandt andet købes her, hos helsemarie.dk
Uhh, så mange nye, super dejlige, ting. Lækker pure cashmere bluse fra DAY, smykker fra Line&Jo og ny musik fra anmelderroste Choir of Young Believers - helt sikkert et lyt eller to værd hvis man var vild med soundtracket til efterårsserien "Broen" på DR1, eller hvis man bare generalt er til de lidt mere melakoniske toner.
Og og og, så fik jeg også en lille gave fra kærester. Den danske version af den vidt omtalte "Go the Fuck to Sleep". Skrevet af den amerikanske forfatter Adam Mansbach, og på dansk oversat af vores egen dygtige Per Vers.
Men den absolutte favorit gave, må være pandebåndet min lille dreng fik foræret af min lillebror. Min teenage ramte 20-årige bror, som ellers fordriver tiden i københavn som snedker studerede, havde til alles overraskelse og forundring  strikket den lille retro gave sammen lille juleaften. Og det er bare fantastisk dejlig 80'er stil når det er bedst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...