søndag den 8. januar 2012

Klar Parat Skole-Start!

Så gik turen til Silkeborg efter ny rygsæk til undertegnede. Jeg er efterhånden meget klar til at få taget hul på det nye år i bedste stil, med skolestart på TEKO som designstuderede pr. 1. feburar.

Det bliver dejligt at få noget nyt at rykke i, men samtidig er det også lidt skræmmende at skulle ud af sine lille hyggelige barselsbobbel.
Troelsen begyndte så småt i vuggestue her første januar. Men indtil videre tegner det til en langsom start. Han har været afsted 4 dage, hvorefter han lå syg en hel nat med 38,8 i feber.. Og nu er han så snottet for hundredesyttende gang den her vinter, hvilket bare ikke gør noget som helst nemmere.
For som hans kære far siger; "Rigtige mænd frygter altid at de ikke vil overleve deres forkølelse". Og det er præcis sådan han har det, den stakkels lille mini mand. Straks bliver han pylret og morsyg og hele hans verden bliver en lille smule usikker. Men der er ingen vej uden om, kære mor eller ej, afsted det skal han altså.


Et styks ny sort lærredstaske til mig fra Royal RepubliQ og Troels med hans nye lilla  fjeldræv (mormorens farvevalg, lilla er åbenbart unisex)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...