mandag den 20. februar 2012

Billed bombadering - Part II

De næste dage bliver bloggen bombaderet med vinterbilleder fra det skønne Norge. Jeg har prøvet at beherske mig, men med ca. 350 billeder at sortere imellem, er det her faktisk den mindste håndfuld af dem..Skiferie, Hovden '12 - Part II


- Min fantastisk søde lillebror (som btw er under udd. som noget snedker-halløj, derover i det fjerne KBH) var så smadder flink at snedkerer en fin lille ryg og "sæde-støtte" sammen til mine forældres gamle trækælk, ugen før vi skulle afsted. Det hele kan rykkes så det passer bedst og der er stadig mulighed for lige at have dagens indkøb stående bagerst.
Hele ideen var et absolut hit for os alle og specielt mindste manden, alt det der friske luft, solskin og sne, tog han sig ikke meget af, men kælken - den æælskede han altså. Det var fedt at se ham så opslugt af noget. Han er en dreng med meget legetøj, lige fra bObles til Brio, og alligevel er det ekstremt sjældent vi ser ham bruge mere end 30 sek. på noget.
Men det her var et hit, han skreg og vred sig når vi skulle ind og strøg straks afsted mod hoveddøren så snart éntre døren blev åbnet. Han ville bare ud og afsted!

Største bassen afsted på snowboard - Alt var hvidt den dag


Afmærkning på sneen - Så man vidste hvor det hvide startede og stoppedeIngen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...