onsdag den 22. februar 2012

Ny blog - Ny header

Puha, jeg er træt i hovedet i dag. Synes bare jeg løber rundt i cirkler for tiden. Der bliver smidt meget nyt på i skolen, det fedt. Men tror det stjæler lidt af pladsen deroppe. I hvert fald griber jeg mig selv i at fare rundt gentagende morgener i den her uge, snot forvirret i et desperat forsøg på at huske både øjndråber fra køleskabet, Bundgaard baby sko under armen, kørekort - benzin kort - hævekort, mit hoved og madpakken.. Det lykkes altså ikke særlig godt, men vi klarer den. Mini manden er heldigvis ligeglad med hvor dagens første måltid indtages - hjemme eller i vuggestuen - og om hans små mini sokker matcher, om han får sko på inden vi går ud eller når vi kommer frem virker også til at være et fedt for ham. Gudskelov, for ellers kunne det nok være det for alvor begynde at gå galt for mig.

Igår morges nåede jeg til Ikast bygrænse (ca. 15 min. senere end planlagt og omkring 5 min. forsent) før jeg opdagede at øjndråberne jeg lige havde brugt 2 min. på undskyldende at forklare var blevet glemt på køkkenbordet i morgenhastværk, lå sikkert i min lomme - pis, tilbage igen..

I morges lavede jeg så cirka samme nummer, da jeg akkurat nåede at få bakset både mini bassen og undertegnede ind i den røde bil, startet moteren (min. 10 forsent og ca. 30 min senere end planlagt) da jeg halvt i panik kom i tanke om den meget tomme lysende tank (som jeg selvføgelig bevidst havde valgt ikke at fylde eftermiddagen før). Pis, fløj ud af bilen - låste den (så ingen kunne rende med den forvirrede baby på bagsædet) og strøg op på 2. sal efter benzin kortet (ja, det har været en dyr måned og så kommer UNO-X kortet altså i brug). Først halvvejs inde i lejligheden overvejer jeg muligheden for at kortet ligger i min pung (som det burde) som ligger i min taske (som den burde).. øv øv, ned igen og så afsted - ca. alt alt alt for sent..

Det hjælper så heller ikke at mindste manden har fået nye søvnvaner (det er trods alt det han gør bedst) og nu vågner omkring kl. 1 hver nat på grund af trælse dumme hoste anfald som eskalerer til vilde hysteriske gråd-anfald.. Tirsdag nat brugte vi heldige forældre næsten 2 timer på at få ham til at falde til ro igen. Og jeg orker det bare ikke på det tidspunkt af natten. Før midnat går fint, og efter kl. 4 er jeg nogenlunde klar i hovedet igen. Men der imellem er jeg altså helt væk - eller håber på at være det i hvert fald..


Eftermiddags billeder -


Mini manden efter dagens indkøb - to sekunders uopmærksomhed og en hel ny pose æbler - Går den så går den vel?

Utroligt hvor meget skade sådan otte små sylepsidse tænder kan gøre - åbenbart selv gennem plastic!


Haps!
// Grønt på 2. salen - Øko græskar //


Kan også ses her// Aften regn på ruden //


Mens jeg var på skiferie i sidste uge afsluttede en af mine søde nye klassekammerater vores fælles (2-mands)gruppe projekt. Fremstilling/fremlægnings metoden var frivillig og de efterspurgte lidt noget alternativt. Så vi satte vores op som en blog - resultatet kan ses her; TEKO PRO! Fine Maria som var så sød at fremlægge alene, gjorde det til et flot 12-tal, hvilket man jo kun kan glæde sig over..

Nårh ja, og så har jeg jo lavet ny header, fjernet min gamle baggrund og leget lidt med "link" farverne..

Nu vil jeg snart kryeb i seng og håbe på lidt fred - P.t har bassen været ked siden kl 20.30 (dvs. 1 ½ time snart) underboens børn larmer, og der er ingen ro at finde for ham. Han har kastet sig ud i et hovedløst, uendeligt hysteri anfald, af en anden verden (det er ikke usædvanligt - heldigvis er vi ovre kolik stadiet). Det er altså bare en god grund til stadig ikke heeelt at lægge de smøger der på hylden. For puha, det er stridt - for alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...