lørdag den 24. marts 2012

Billig boligindretning og -

- småborgerlig lørdags lykke.. Idag har vi været i Frede, på playdate i Madsby Parken.. Det var en fantastisk idé, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke var min - men kærestens. Den sociale halvdel af forholdet, som sørger for at vi ikke bliver helt isoleret her oppe i Ikast. Vi startede som sagt i Madsby, hvor vi mødtes med en god bekendt, som vi ikke har set alt for længe og hans skønne lille datter, der er næsten jævnaldrene med mini mussen. Vi sluttede dagen af med frokost, cupcakes og pilsner, på Østerstrand, i lækkert solskin og med glade legende børn.
Jeg eeelsker Fredericia på den her årstid. Det dufter næsten af sommer og frihed. Vi snakkede om det lige den anden dag, kæresten og jeg. Det er altså bare en by der kan noget helt særligt, med sine omsluttende grønne volde, der skaber det mest fantastiske frodige miljø hele vejen rundt om byen, og de skønne laaange strandstrækninger, som max. ligger 15 minutters gågang fra centrum, og ellers strækker sig fra Trælle til Snohøj. Og så ligger byen jo bare perfekt for os med familie og venner, spredt ud i det meste af Jylland, hen over Fyn og helt derovre på Sjælland..
Men synes stadig det er svært ikke at associerer Fredericia og det spæde forår med hårde weekender, intense drukture, teenage frihed og hjerneløs lethed. Men jeg vil så gerne se alt det, den fine by kan - uden at se alle de lokale værtshuse og lidt for mange faldgruber. Og dage som idag hjælper helt sikkert på det. Det får én til at tænke at der måske kunne være en fremtid at hente bag de gamle volde, når vores tid her i Ikast er slut, om en 2-3 års tid..

Nu er vi så hjemme igen, trætte og glade.. Vores kammerat, som vi sås med idag, skal til at i stand sætte hus og bygge et helt nyt lille hjem op, det fik mig til at tænke på da vi flyttede ind her i Ikast, for ikke særlig længe siden. Og så røg jeg altså lige et hurtigt smut forbi lauritz.com og fandt lidt tilfældige lækkerier.Den her er et fund til prisen, den er helt ny. Koster normalt 15.000 kr. Men nu er den til salg her,
P.t. ligger højeste bud på små 2.700 kr. (Det er utrolig billigt!)
Auktionen lukker 26/3 kl 20.30


// Svenske kelim pudder //
- vuderet til 6.200 ca. p.t. bud fra 828 kr. -
Hvis man er til noget lidt mindre, er der også sådan én her til salg, ligeledes på lauritz
Normal pris 10.000, mindste bud p.t. 1.400,- Auktionen lukker 25/3 kl 19.30 ca.Jeg har gode erfaringer med Lauritz, og købte selv en sofa, meget magen til den øverste (bare andet betræk) sidste sommer. Priserne er altid gode, men man skal lige være opmærksom på at der ryger et lille salær oven i og så skal man overveje hvordan man vil få afhentet sine ting. Vi fik vores sofa transporteret fra sjælland ved at annoncerer efter billig transport på en anden hjemmeside. Men ellers er det en kanon mulighed for at finde nogle virkelige gode køb. Både i forhold til vintage vare og splinter nye varer.. Sofaer som ovenstående, synes jeg dog der er lidt længere imellem, men hvis man har tid til at vente så kan det sagtens lade sig gøre.


// Rustikt sofabord monteret med massiv elmetræsplade på stel af patineret jern. Genbrug fra gamle døre og porte //
- Ny pris 5.500 - P.t. bud 375 -
 
 //Kelim tæppe//
//Wegner børnemøbler//
// Jieldé Lyon - Jean Louis Domecq //
Vudering 6000 kr. - højeste bud p.t. 3.300 kr.


//Kelim tæppe//
// Sofabord i industrielt design, udført af genbrugsmaterialer, bestående af elmetræ og patineret jern //
- Ny pris 5.500 - bud 1.100 -Med andre ord, der kan købes lidt af hvert på Lauritz. Og hvis du er til vintage, møbel klassikere eller bare et godt køb, så er det helt bestemt et besøg værd.. dba.dk er også altid et godt sted at starte, hvis det er billige møbler til indretning man er ude efter. Men jeg kan egentlig godt lige auktions-konceptet, og til forskel fra DBA, er der her faktisk mulighed for at finde helt nye varer til urimelige lave priser - virkelig!

Min søndag kommer vidst til at gå med rengøring og markedsføringsanalyse til vores værdikæde projekt, men det er også overskueligt oven på sådan en fantastisk lørdag. Nyd nu resten af jeres weekend folkens!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...