søndag den 8. april 2012

Videre til sjælland..


Nu er turen gået videre til sjælland, efter et uge langt besøg på Fyn. Det har virkelig, virkelig været skønt. Vi har rå hygget, spist super lækker mad, festet og slappet af..
Min mor, som egentlig er uddannet kok, har nydt at hele familien, og begge hendes børn har været hjemme hele ugen. Hun har forkælet os med de lækreste store frokoster - stegte fiskefiler, roastbeef, flæskesteg og æbleflæsk fra delikatessen, laks og smilende æg - hver dag, mens der har været frisk brød og bagergodter om morgenen og til eftermiddagskaffen. Og så har hun selvfølgelig disket op med det ene solide aftensmåltid efter det andet.. Drengene har været i garagen, lavet biler og er blevet beskidte og trætte. Mini bassen har nydt haven, friheden og den friske fynske luft. Store bassen har skrevet opgave, og jeg har shoppet med min søde mor. Tror det er foråret der lurer og gør det hele så lækkert nyt og let, i hvert fald har vi haft nogle fantastiske dage..Associationer til barndomsserien "Drengen de kaldt kylling"
m/ Sidse Babett Knudsen og Martin BrygmannLillebroren skulle med videre til KBH


Vi sluttede ugen af med et brag.3 Igår kom hele familien til påskefrokost. Femogtyve glade familiemedlemmer til stor frokost, italienske islagkager, hjemmebagte småkager og jordbærlagkage. Undervejs tilbød mindste broren så køreture i den gamle 92'er, for ud det skal den. Den trænger til det, og hvornår kunne det passe bedre - end når huset bugner af gamle tanter og bedsteforældre?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...