søndag den 20. maj 2012

Miskmask..

I den forgangende uge har vi opholdt os på Fyn. Programmet har været rimelig fyldt med den gode københavnertur, kano reperation, VV istandsættelse, afsked med lillebroren, sidste hånd på skriftlige afleveringer til TEKO, godt vejr og gåture, genbrugsjagt og antikvitetssøgning osv. osv. osv... Huset har været fyldt af liv, folk der kommer og går som vinden blæser.

Vi har spist de store lækre frokoster med minimum ti forskellige slags pålæg, bagerrugbrød og kolde pilsner, efterfulgt af friskhentet franskbrød med syltetøj og en håndfuld valgfrie oste. Eftermiddagene har selvfølgelig budt på den obligatoriske eftermiddags kaffe/the med kage - Min far er trofast stamkunde hos den lokale bager, men selv for ham har turen derop vidst været over det sædvanlige den her uge. Aftenerne er blevet rundet af med de bedste robuste aftensmåltider, hvor min mor har disket op med alt hvad hjertet måtte begære..

Vi er blevet forkælet udover det sædvanlige og har nydt de ekstra 100-150 kvm. plads, ligeledes med selskabet. Største bassen og jeg har endda nået at snyde os til tre fritimer i Odense by, fredag aften. Og selvom at tre timer går stærkt, og manden passede rollen som ædru chauffør, så nød vi åndehullet som bød på lidt af hvert. Et pust af noget henglemt og gammelt, skæve toner og poppet reggae melodier, i et bofællesskab højt oppe under loftet. Der blev snakket om alt og ingenting, mest om ingenting overhovedet og alligevel alt det der gør forskellen. Der blev fortalt om usædvanlige møder, Dan Turélls nevø, vigtigheden af det uformbare og der blev drømt stort. Det var skønt, og tre timer var den perfekte potion, før gardinet faldt og ansigterne blev lange. Drømmene skrumpe pludseligt ind for til sidst at blive til det rene ingenting. Heldigt for os kente vi vejen ud igen, vi har gået den før.

I dag har vi holdt rigtig søndag, med Zoo besøg og antikvitets shopping, afsluttet med the og kage på terassen, fire generationer samlet under strålende solskin og familie hygge..


// Bassens egoistprojekt //


// Mussen og morfaren //
Uhh, det blev vidst sådan lidt opsummerende. Der er sket så meget de sidste dage er det er næsten lidt svært lige at regne ud hvor jeg skal starte og slutte. De sidste antikvitets fund skal vises, og indkøbene fra vores københavnertur! Men jeg har også en håndfuld billeder af lillebrorens projekter, den pakkede VV bus og hans fine eksamens projekt..

Det kommer alt sammen, når lige tiden er til det..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...