torsdag den 10. maj 2012

Regnvejrs torsdag..

Ej, med den indlægstitel kunne der have været mange skønne billeder af regn vådt græs, små regnvejrs dråber, regnbuer og andet skønt.. Det slår mig lige pludselig, hvorfor har jeg dog ikke været udenfor idag? Fordi jeg ikke gad, ikke orkede, ikke kunne se en mening med det. Derfor, jeg tog endda bilen ned i vuggestuen i morges. Cyklen var ikke tiltalende, kombineret med det triste morgenvejr. Så formiddagen gik i sofaen med ledelsesøkonomi, organisationsformer og strukturanalyse. Men selvom opgaven blev færdig, blev vejret ikke bedre, regnen stod stadig ned og gør det desuden stadigt. Det er  kedeligt. Ikke engang chokoladekage eller en god skive spanskslandbrød med laks virker tillokkende idag. Det er bare så gråt, og det føles som om at hele livet er sat på pause. Jeg vil have sommer, sol og farver - NU! Tak.. Jeg gik ellers så fint rundt og havde sommermusik i hovedet og drømte om tapas, Gaudi, loco Dalí, frihed, sand mellem tæerne, camping og nye destinationer hver dag.. Og så begyndte det at f***ing regne, igen... 
- Og så kan de kloge TV2 nyhedsmænd ellers snakke alt de de lyster på om hvor sundt og hvor godt alt den friske regn er for det danske landbrug, mit danske humør har ikke brug for mere regn! 
Mussen og undertegnede har råhygget i den her uge. Mandag var store bassen draget i biffen - i skoleudflugternes navn, for tilsynladende at blive klogere.. Så mini manden og jeg drog i føtex, købte salat og øko pizza'er. Vi nød friheden, og spiste foran tv'et..


Men det var altså i mandags, og i dag er det mig bekendt torsdag.. og regnvejr.. åh.. Min eftermiddag gik med at klippe firkanter. Nårh jo, og hvis nogen skulle undre sig over om jeg da slet ikke skal nogen steder hen på sådan en almindelig kedelig torsdag, så er svaret nej. Hele denne måned går jeg på weekend om onsdagen - og nej, jeg har ikke en masse skriftlig arbejde, jeg er bare designstuderende. Tilgengæld har jeg torsdags shoppet for at kurere mit dårlige regnvejshumør.. Det hjalp lidt.. i relativ kort tid..

// Rødvine fra den lokale vinspecialist til lørdag // Strandspand til mussen - Ja, vi tror på det! // Nye petroliumsblå margrethe skåle til mig // evasolo hvidløgspresser // Columbo Curry også fra specialisten //Nårh ja, og så de før omtalte firkanter.. Hvad er der nu med det? Jeg har klippet 138 firkanter idag, men skal have 575 i alt. Så der er et lille stykke vej igen.. Hvad de skal gå til skal jeg nok blogge lidt om en god dag.. Det er ikke idag..
Tilføj billedtekst


// Bunken jeg nåede igennem idag, som dannede grundlag for de 138 små 7x7 cm  firkanter  //Kort opsummeret har jeg for 100.000 gang i mit liv bittert erfaret at impulskøb og meningsløs shopping ikke nødvendigvis tilfører ens liv pludselig mening, men derimod dræner ens i forvejen meget anstrengte økonomi.. 

Tilgengæld var mussens strandudstyr, til hans ellers så økobevidste mors store forbløffelse, både svanemærket og danskproduceret. Så om ikke andet har jeg da støttet det danskelands økonomi idag og givet mit tilskud til vækst og fremgang. At jeg så stadig skal betale 5,4% i rente på min skyldner til skat, kan jeg godt have temmelig svært ved at forstå men det er åbenbart en anden sag. Kæresten siger at det er for at skabe overskud og penge i kassen, men de kunne da bare stikke mig et dankort og så skulle jeg nok få sving i den danske økonomi.. I hvert fald ville de der 5,4% rente som de ellers forsøger at svindle ud af mine lommer hurtigt være brugt tidobbelt..
2 kommentarer:

  1. Hej Tine, jeg har givet dig en blogaward :-) Kig over til mig!

    SvarSlet
  2. Hold da op! Jeg har fuldstændig misset din besked. Ser den først nu, mailen må være røget i skraldespanden! Jeg kikker straks, og undskylder det ret sene svar!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...