søndag den 7. oktober 2012

Lille fødselsdags indlæg..


Jeg har fejret 24 års fødselsdag i går. Dagen bød på rundstykker og basser til morgenmad (basserne var vidst mest for resten af selskabets skyldt - men stadig meget hyggeligt), shoppingtur i Silkeborg, lækker café frokost - indkøb af nye støvler(a pair) og en gåtur ved Silkeborg bad (deraf de lidt mudrede nye støvler). Eftermiddagen forsvandt i lagkage og afslapning på sofaen, men eftersom at aftenen bød på det rimelig overskuelige fødselsdags program i form af kinesisk take away og matador, gjorde det ikke spor. Vi fik alle sammen slappet godt og grundigt af - og det var tiltrængt..


Nye fine støvler - de var et must, og de sidder som var de svøbt på..

Fra basserne af..

Alle mine fine gaver lader desværre vente på sig, sidst jeg hørte noget nyt befandt den ene sig i Taulov og de sidste tre var stadig ikke afsendt. Men det går nok med det, de er på vej, det ved jeg.. 

Der er langt imellem de virkelig indholdsrige indlæg for tiden - og indlæg generelt. Det skyldes såmænd bare helt ordinært arbejdspres. Det er smæk på i skolen lige nu, en efterårsferie begynder så småt at være tiltrængt..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...