Bag bloggen

Tini Tiny Thing ligger lige til højre benet. Mit navn er Tine Thing og jeg er en lille lyshåret ting, med hang til det kreative, det skæve og gammelt guld der oser af sjæl og dybde. Jeg er 23 år gammel og i juli måned, 2011, flyttede jeg, sammen med kæresten, fra Odense til Ikast.
Det var lidt om mig. Hvis jeg skal sige et par hurtige ord om bloggen og dens fremtidige indhold, er det værd at nævne at jeg ikke laver mad. Så lækre indlæg om hjemmebagt rugbrød eller frisklavet hyldeblomstsaft kommer I ikke til at se meget af fra min side. Hygge-hæklerier og små blomstrede nips ting, er heller ikke min stærkeste side. Jeg nyder at folde mig ud i kreative retninger, om så det er ved tegneblokken, skrivebloggen eller symaskinen.
Men grundlæggende er jeg af den opfattelse, at hvis projektet er formålsløst, og ikke noget jeg virkelig tror på vil blive taget i brug, går jeg slet ikke i gang. Jeg er selektiv, miljøbevidst og går målrettet efter projekter, som jeg véd vil komme mig til nytte. Og alligevel er jeg stor-samler med krage-gen. Jeg samler CD'er, LP'er, gamle antikke foto-rammer, røde lerpotteskjulere, planter, billeder, lækre læder indbundet gamle bøger, coffetable-bøger, uldsokker, antikviteter, gamle tin-dåser osv osv. Dog gør jeg mig umage for at begrænse mig og jeg efterlader ikke meget plads til overflod eller nips. Forhåbentlig kommer bloggen til at bære præg her af. Under alle omstændigheder burde den være et lille indblik i hvad der fænger mig i øjeblikket.
Jeg er fornylig gået igang med at studere igen. Den 1 feb. 2012, startede jeg som Design Teknolog på TEKO. Før jeg startede på TEKO, var jeg på barsel, fra mit arbejde,  hvor jeg fungerede som pædagogmedhjælper i en børnehave for handicappede børn.
Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål angående bloggen eller uddannelsen. Min mail adresse er tinething@hotmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...