TINY THINGS


Som design studerende, der dagligt bliver bombarderet med nye tilgangsmetoder, inspiration og business fifs, har det været en rigtig fin udluftningskanal at kunne sætte sig til maskinen, og få nogle af de tusinder af ideer ud af hovedet og ned i hænderne i stedet..
For tiden arbejder jeg med jordfarver, lækre efterårs nuancer i obligatorisk baby fløjl, lækkert fleksibelt jersey, isoli og stretch velour. Retro liberty stoffer fra Grønlykke, piping bånd og neon detaljer fra BettyP.

Jeg har hovedsageligt syet til drenge, da det jo har været min naturlige indfaldsvinkel til hele den her verden af fantasi og kreativitet, eftersom jeg har en søn, men kaster mig gerne ud i både lyserødt og andre tøsede forespørgelser. Jeg har syet alt fra suttesnore til regntøj og tager gerne imod bestillinger.


// Velour bluse m/butterfly //

// Sommer jakke m/retro foer //


// Suttesnore 60,- //

// savlesmæk //

// Den fineste fleece morgenkåbe m/kantbånd og ravlanærmer //
 
Flagranke


// Haremsbux //

// Jersey Haremsbux, neon detalje // Sort jersey tshirt med brystlomme, neon tråd //

// Sommer hat // Sommer shorts //

Liberty detalje - pipping bånd

// Sommer sol hat //
Nyt fra symaskinen bliver lagt ud under fanen; Tiny Things eller Hjemmegjort på bloggen..
Hvis du ser noget der kunne friste, er du meget velkommende til at kontakte mig. Det er i princippet kun fantasien (og mine endnu uskolede evner) der sætter grænser.
Du er meget velkommen til at smide en kommentar eller kontakte mig på tinething@hotmail.com..


1 kommentar:

  1. Nøj hvor er jeg glad for at have fundet denne skønne blog! Og hvor er du dygtig! Vender stærkt tilbage- der er jo så mange smukke ting her, der ville passe perfekt til min lille fyr :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...